Belakos is een Nederlands bedrijf uit Genemuiden, dat al meer dan 60 jaar vloerbedekking produceert. Het bedrijf maakt tapijten en PVC vloeren. Vooral de Belakos PVC vloeren vallen op vanwege hun bijzondere eigenschappen. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, waaronder een visgraat motief. Door de houtstructuur en de uitstekende prints zijn ze nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Op de meeste Belakos PVC vloeren wordt 15 jaar fabrieksgarantie gegeven. Daarbij wordt uitgegaan van intensief gebruik. In de praktijk betekent dit, dat je waarschijnlijk nog jaren langer plezier zult hebben van je vloer.

Bestel vloeren online

De Belakos PVC vloeren worden geleverd door happyfloors.nl. Het volledige assortiment is te bekijken op de website en daar zijn de vloeren ook te bestellen. Ze worden dan zo snel als mogelijk geleverd, vaak al de volgende dag. Als je advies nodig hebt kun je contact opnemen met de klantenservice. Wie het lastig vindt om de vloeren rechtstreeks via de website te bestellen kan stalen aanvragen. Die worden binnen een dag naar je toegestuurd, zodat je zelf kunt zien en voelen welke vloer het meest geschikt is om bij jou thuis te laten leggen.

Gemak bij het leggen

Het prettige van een PVC vloer is, dat er niet zoveel voorbereidingen hoeven te worden verricht als bij veel andere soorten vloeren. Het is bij een PVC vloer niet nodig om een ondervloer te leggen. Zelfs als de bestaande vloer niet helemaal vlak is, kan de PVC vloer er gewoon overheen worden gelegd. Het wordt wel aangeraden om een nieuwe PVC vloer minimaal een dag te laten acclimatiseren voordat hij wordt gelegd. Deze vloeren vertonen nagenoeg geen krimp of uitzetting. Daardoor kunnen ze volledig tot aan de muren worden gelegd. Het is niet nodig om plinten te gebruiken.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *