Black Friday is een traditie die is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Waar de naam precies vandaan komt is niet duidelijk, maar het is een vrijdag waarop alle winkels enorm hoge kortingen geven. Die vrijdag is niet willekeurig gekozen. Het is de laatste vrijdag in november, de dag na Thanksgiving, tevens de dag waarop in Amerika met de kerstinkopen wordt begonnen. Omdat er zulke hoge kortingen worden gegeven maken veel mensen van de gelegenheid gebruik om dure producten aan te schaffen, zoals een Black Friday Philips Hue. Dat is een smart systeem om je woning te verlichten.

Gewone lampen en led strips

Om van het Philips Hue systeem gebruik te kunnen maken moet je veel componenten aanschaffen. Centraal staat de Bridge, een unit waarmee commando’s vanuit de app op je smartphone worden vertaald naar de verlichting. Ook de lampen moeten van Hue zijn. Je hebt keus uit een enorm assortiment van minstens 50 verschillende soorten lampen. Een nieuw product is de Philips Hue Led Strip. Dat is een strip met leds, die vastgeplakt kan worden. De leds kunnen 16 miljoen kleuren produceren. Welke kleur en welke intensiteit de strip heeft kan met de app worden ingesteld.

Beste aanbieding voor de Hue Led Strip

Doordat de Hue Led Strip pas relatief kort op de markt is, is er veel belangstelling voor. Veel winkels maken daar gebruik van en bieden de strip met flinke kortingen aan. Als consument is het niet bij te houden welke winkel de beste aanbieding heeft. Gelukkig kun je dat prima bijhouden via het platform Philips Hue aanbiedingen. Daar worden de aanbiedingen netjes gecategoriseerd, zodat je het product dat jij wilt hebben gemakkelijk en voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Bij elke aanbieding staat een link, waarmee je direct in de webshop komt van de aanbieder.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *