Je huis verwarmen is belangrijk: het zorgt niet alleen voor warmte, maar daarmee ook voor veel comfort. En als het gaat om verwarming heb je meerdere mogelijkheden. Wil je afscheid nemen van gas en zorgen voor een milieuvriendelijk alternatief voor verwarmen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van elektrische verwarming. Hier lees je hoe je in 3 stappen de juiste keuze maakt.

Stap 1: Bepaal je wensen

Het is in de eerste plaats belangrijk om je wensen te bepalen. Kijk niet alleen naar de ruimte, maar ook naar de functies waar je waarde aan hecht. Ook de bediening van de vloerverwarming speelt hier een rol bij. Bij Polarheat heb je de keuze uit veel verschillende soorten elektrische vloerverwarming. Hier vind je niet alleen verwarmingsfolies, maar ook speciale laminaat verwarming en isolerende ondervloeren.

Stap 2: Meet de ruimte op

Het is in de tweede plaats belangrijk om de ruimte op te meten waar de vloerverwarming zal worden neergelegd. Hierbij heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een standaard mat of folie met een vaste maat. Het is belangrijk om te weten hoeveel hiervan je er nodig hebt, zodat je niet tekort komt. Een tweede optie is het op maat laten maken van de vloerverwarming.

Stap 3: Vergelijk de opties

Bij stap 3 ga je de verschillende opties vergelijken. Kijk niet alleen naar de afmetingen en de prijs, maar ook naar de geschiktheid voor type vloeren, de uitvoering, het vermogen, de garantie en meer. Je doet er goed aan deze zaken mee te nemen, omdat je op deze manier een goede keuze maakt waar je heel veel jaren plezier van gaat hebben. Gevonden wat je zocht? Maak dan een afspraak voor installatie of laat de vloerverwarming bij je thuis bezorgen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *