Sinds het voor andere merken dan Nespresso is toegestaan om koffiemachines voor Nespresso capsules te ontwikkelen is het aantal machines enorm gestegen. Voor jou is dat fijn, want je kunt een apparaat kiezen dat past bij jouw behoeftes. Als je niet houdt van koffie met melk, kun je kiezen voor het een Krups Mini, het eenvoudigste model van dit merk. Je hebt dan al voor rond € 80 een goede koffiemachine. Als je later besluit om toch koffie te maken met opgeschuimde melk, is er een losse Nespresso opschuimer bij te krijgen.

Aanbiedingen van Krups

Naast de Krups Mini zijn er nog veel meer mogelijkheden om met machines van Krups Nespresso koffie te maken. Deze apparaten zijn een stuk duurder dan de Mini, maar hebben ook veel meer mogelijkheden. Sommige modellen zijn voorzien van een melkreservoir, zodat je thuis een lekkere latte macchiato of een cappuccino kunt maken. Met een losse melkopschuimer van Nespresso maak je deze heerlijke kop koffie helemaal af. Door te kiezen voor een set aanbieding, bestaande uit een koffiemachine van Krups en een melkopschuimer van Nespresso, kun je flink wat geld besparen. Het voordeel bestaat uit kassakorting, een cashback of een gratis pakket met Nespresso capsules.

Altijd op de hoogte

Om flink wat geld te besparen en te profiteren van aanbiedingen op Krups machines en Nespresso cups is het slim om een platform voor aanbiedingen van Nespresso regelmatig te bezoeken. Op zo’n platform worden de aanbiedingen bij alle leveranciers van Krups en Nespresso goed in de gaten gehouden. Als er een aanbieding is voor een set zal dat op de site worden vermeld. Meestal kun je de aanbieding meteen aanklikken om op de site van de aanbieder je aankoop te doen. Naast aanbiedingen van machines kun je op deze sites ook profiteren van goedkope pakketten met Nespresso cups.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *