Met een baan waarbij je kunt werken als bouwopruimer ben je van vitaal belang voor je collega’s op het bouwterrein. Want als bouwopruimer ben je ervoor verantwoordelijk dat er geen rommel op het terrein ligt, waar collega’s last van hebben. Je voornaamste taak bestaat uit het op een verantwoorde manier opruimen van puin en hout. Dat houdt in dat je de materialen gaat scheiden en ervoor zorgt dat die op de juiste wijze worden afgevoerd. Bij de andere werkzaamheden die je als bouwopruimer doet hoort het versjouwen van bouwmaterialen.

  • De bouwsector als werkgever

In de bouwsector is ontzettend veel werk te vinden. Wie dat wil kan onmiddellijk werken in de bouw. Er zijn banen voor mensen met een opleiding, maar ook zonder opleiding heb je binnen no time een baan. Je kan ervoor kiezen om bij een aannemersbedrijf te solliciteren en op die manier een vaste baan in de wacht slepen. Wie meer keus wil hebben zoekt werk via een uitzendbureau. Je hebt dan de kans om ervaring op te doen bij verschillende projecten en je kunt kijken wat voor jou de ideale werkgever is om voor te werken.

  • De meest aantrekkelijke banen

Als je op zoek bent naar werk in de Randstad en voldoende keus wilt hebben meld je je aan bij Binckwerk. Als je een vakopleiding hebt gevolgd in de bouw is dit een uitstekende plek om op zoek te gaan naar interessante klussen. Een opleiding is echter niet vereist. De enige voorwaarde die Binckwerk stelt is dat je bereid moet zijn om aan te pakken en dat je enthousiast wordt als er een enorme hoeveelheid werk ligt te wachten. De projecten van dit uitzendbureau zijn verspreid over de hele Randstad. Je komt gegarandeerd in contact met leuke collega’s.

  • 3 tips om snel werk te hebben

De banen in de bouw liggen voor het oprapen, maar als je deze 3 tips opvolgt sta je binnen een paar dagen al op de bouwplaats bij je eerste klus. De eerste tips is flexibiliteit. Wees bereid om overal te werken. Binckwerk heeft goede voorwaarden ten aanzien van de reiskosten. Tip 2 is dat je moet zorgen voor een VCA certificering, zodat je weet welke veiligheidseisen op een bouwplaats moeten worden nageleefd. Een VCA diploma kun je bij Binckwerk halen. Tip 3 is dat je laat zien dat je staat te springen om aan de slag te gaan.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *