Wie thuis graag goede koffie drinkt, heeft de juiste apparatuur daarvoor nodig. Natuurlijk is een espressomachine hiervoor de basis. Maar je zet pas echt koffie als een professional als je ook je eigen bonen maalt. Bijvoorbeeld met een Mazzer koffiemolen. Er zijn verschillende opties voor een Mazzer koffiemolen. Welke je ook kiest, je zorgt er hiermee voor dat je vers gemalen koffie hebt om je kopje koffie mee te zetten. En dat is natuurlijk wel het lekkerst. Door thuis koffiebonen te malen met een Mazzer koffiemolen, heb je echt verse koffie paraat. Een stuk verser dan uit een verpakking van gemalen koffiebonen.

Thuis als een barista

Met een koffiemolen kun je ook zelf bepalen hoe veel koffie je maalt en hoe grof of fijn je deze gemalen wil hebben. Zo kun je als een echte barista koffie zetten. Bovendien kun je experimenteren met wat jij precies lekker vindt. Niet alleen qua soort bonen, ook qua dosering en grofheid van de gemalen bonen. Een koffieliefhebber zal dus hoe dan ook enthousiast worden van een koffiemolen van Mazzer. Of van een ander merk natuurlijk. Bij Mazzer is in ieder geval voldoende keuze. Er zijn namelijk vier varianten.

Mazzer koffiemolen opties

De goedkopere opties zijn van de M-serie. Deze hebben een krachtige motor. Je kunt traploos de maalfijnheid instellen. Beide opties uit deze serie hebben maalschijven van 58 millimeter. Daarnaast is er een Electronic serie, waar ook weer twee opties voor zijn. Hierbij kun je kiezen of je gemalen koffie wil voor één of twee kopjes koffie. Deze varianten zijn iets duurder dan de M-serie. Ze zijn ook voorzien van een ‘grind-on-demand’ systeem.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *