SMEG is een bekend Italiaans apparatuur merk dat zich specialiseert in retro-stijl keukenmachines van hoge kwaliteit. SMEG’s benadering van apparatuur is uniek in de zin dat het de klassieke en strakke vormgeving van de jaren ’50 en ’60 Italiaanse keukenapparatuur neemt, en deze naar de moderne tijd brengt. 

SMEG is ontstaan uit een samenwerking tussen de Zweedse ontwerper Sixten Sason en ondernemer Oscar Rydén, die besloten hun liefde voor Zweedse en Italiaanse design stijlen te combineren, met name die uit de jaren ’50. In 1954 werd hun eerste product uitgebracht: een koelkast met een afgeronde behuizing. Het ontwerp was meteen een hit. 

Net als Apple en zijn kenmerkende ontwerpstijl, werd SMEG in heel Italië al snel geassocieerd met kwaliteit en verfijning. SMEG heeft momenteel een van de grootste koelkastencollecties ter wereld – ze hebben zelfs zo veel verschillende soorten dat ze hun eigen sub collecties hebben binnen hun assortiment apparaten. Ze hebben ook fornuizen, ovens, vaatwassers, boilers, stofzuigers, wasmachines, en zelfs magnetrons!

De grootste voordelen van SMEG keukenmachines

Op het eerste gezicht kan de collectie van de SMEG keukenmachine Classic Serie lijken op het zoveelste merk apparatuur. Maar deze machines zijn zo veel meer. De Classic Serie maakt een aantrekkelijk statement in elke keuken en zal zeker een gespreksonderbreker zijn. In tegenstelling tot traditionele keukenmachines heeft elk product uit de Classic Serie een unieke uitstraling die zich onderscheidt van de concurrentie.

Het geheim van de charme van de Classic Serie is SMEG’s aandacht voor detail. Elke machine is speciaal ontworpen voor gebruik in de keuken en heeft vele unieke kenmerken die hem onderscheiden van andere in zijn klasse en dicht in de buurt komt van de beste keukenmachine. De Classic Serie biedt:

  Een ruim interieur met een royaal glazen deksel, waardoor gebruikers de voortgang van hun voedsel kunnen volgen zonder de deur te openen

  Een eenvoudig te verwijderen glazen deksel en knop, waardoor gebruikers snel hun voedsel kunnen verwijderen zonder zich te branden aan hete oppervlakken

  Een krachtige ventilator om de binnenkant koel te houden terwijl jij je favoriete gerechten bereidt

  Al deze geweldige functies worden aangeboden tegen concurrerende prijzen, waardoor deze klassieke serie de ideale aanwinst is voor elk huis!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *